Contact

MET010266m1

METAVITAL®HUMAN basisinfo

De METAVITAL®HUMAN is de nieuwe naam van Oberon

Oberon met meer dan 90 biljoenen meetpunten

De oorzaken van ziektes zijn niet altijd gelijk aan de symptomen en werkt daarom een symptomatische behandeling vaak niet (voldoende). Een meting met Oberon heeft hier een uitstekende oplossing.

De klassieke geneeskunde werkt bijna uitsluitend met symptomatische behandelingen. Oberon daarentegen werkt holistisch. Hij toont naast het opsporen van de symptomen ook de onderliggende oorzaken. Deze worden meteen in kaart gezet en kunnen daarna behandeld worden. Oberon verwijst, met tientallen groepen, naast de pathologie ook naar de belastende toxische stoffen, geopathie en stralingsverbonden oorzaken, zenuwbelastingen, psychologische belastingen en trauma's, en legt ook links naar andere toestanden die in verband staan met de gevonden pathologie.

De therapeut of doktor kan de behandelende en meest geschikte frequenties op MP3 zetten, op bronwater of op een chip overdragen. De patiënt krijgt deze chip of flesje mee om zich verder mee ondersteunend te behandelen tot de volgende check-up na ca. 4 weken. Door de combinatie van de TCM (Traditional Chinese Medicine) met de moderne Russische Frequentiegeneeskunde bezit de professional in de gezondheidssector het beste systeem in de kwantumfysica dat medisch gecertificeerd is. Oberon toont bovendien ook haarfijn de psychologische onderliggende oorzaken en legt de linken tussen fysische klachten en psychische oorzaken.

Oberon meet met lichtsnelheid tot 90 biljoenen meetpunten automatisch uit tot DNA-niveau en is tevens een uiterst nauwkeurig systeem om alle allergieën te tonen. Oberon zet de allergieën en voeding in handige lijsten. Deze zijn nauwkeurig gerangschikt in funktie van verdraagzaamheid. Ama-vita heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld dat deze lijsten (Duits of Engels) volledig en automatisch vertaalt naar de taal van de gebruiker. Deze toepassing wordt exclusief aan onze klanten gegeven.

Oberon als preventieonderzoek

Het is een feit dat een preventieonderzoek altijd veel aangenamer is dan wachten tot dat wij ziek komen. Hier kan Oberon heel duidelijk alle functionele stoornissen meten. Deze kunnen terug afgezwakt worden; ondersteunende frequenties worden daarom mee gegeven. De onderliggende oorzaken worden in kaart gezet om deze dan ook te verwijderen of af te zwakken. Door lang op voorhand te kunnen meten wat er op komst is, kan zo vlug bijgestuurd worden dat deze mogelijke bedreiging wellicht nooit zal ontstaan. Dit is een perfect voorbeeld van gezondheidspreventie.

Waarom werken met Oberon?

Er is geen enkel ander systeem op de markt dat ook maar bij benadering zo vele meetpunten heeft als de Oberon. Bovendien is Oberon medisch gecertificeerd voor Europa en zelf voor China. Oberon verbindt, 150 jaar oude Westerse geneeskunde met de Oosterse Traditionele Chineese Geneeslunde die reeds meer dan 5.000 jaar ervaring heeft.

Oberon kan niet alleen de behandeling op MP3 programmeren maar bovendien ook de juiste belastende frequenties omkeren. Oberon zoekt ook de meest geschikte stoffen en producten ter behandeling op die de patient dan mee met een lijst of geeft behandelende frequenties mee. Dit is veel méér dan alleen de goed bekende en goed werkende homeopathie. Dit is een keuze uit de meest uiteenlopende verschillende groepen, precies op maat gemaakte en geteste combinaties (Fytotherapie, Homeopathie, voeding, voedingsstoffen, voedingssupletie...). Zelf emoties, diep liggende trauma's en onderliggende psychische oorzaken kan Oberon heel gemakkelijk opspeuren.

METAVITAL®HUMAN/HORSE kan op aanvraag gedemonstreerd worden, zij het in ons eigen center, op afstand via skype, in uw cabinet of met een speciale dag in uw cabinet een volledige dag met metingen van uw patiënten/ klanten.

Reinhard Becker

Zaakvoerder Ama-vita • 5-talig trainer • Verdeler van geavanceerde gezondheidssystemen en producten

Not Lineair Systeemanalyst • Eden Energy Medicine Certified Practitioner • Matrix Energetics Practitioner • EFT Practitioner

Building Biologist & Geobiologist

Terug naar boven

homecontact en routingkalenderdisclaimer

Ama-vita • Sint Petrus en Paulusstraat 2 B, B-8800 Rumbeke

Tel.: +32 (0) 51 80 85 15 • info@ama-vita.com • skype: reinhard.becker (Ama-vita)

Consultaties, demonstraties en metingen steeds op afspraak in ons center, uw praktijk of via skype

www.ama-vita.com • www.longevity-systems.com • www.baubiologie-geobiology.com

NL
E
D
F

TERUG NAAR HOME

ADVANCED SYSTEMS FOR A HEALTHIER & LONGER LIFE

LVmanzpunten

www.longevity-systems.com

+32(0)51 80 85 15

Distributor & trainer in 5 languages

Exclusief distributor Benelux

Exclusief distributor Benelux

Exclusief distributor Benelux

Distributor & trainer in 5 languages

Exclusief distributor Benelux

Exclusief distributor Benelux

Exclusief distributor Benelux